Medžik: Jokić menja košarku poput Džordana, Birda, Kobija, Karima

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 07:20

Medžik: Jokić menja košarku poput Džordana, Birda, Kobija, Karima

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Irvin Medžik Džonson svrstao je Nikolu Jokića među NBA velikane.

Medžik je odao ogromno priznanje Jokiću nakon što su Denver Nagetsi "pomeli" njegove Los Anđeles Lejkerse u finalu Zapada.

Jokić je imao tripl-dabl učinak u seriji pa je proglašen za MVP-ja.

"Džoker menja košarkašku igru pred našim očima poput Majkla Džordana, Lerija Birda, Lebrona Džejmsa, Stefa Karija, Kobija Brajanta, Karima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Abdul-Džabara i Šekila O'Nila", napisao je Medžik na Tviteru.

Jokić je oborio 56 godina star rekord Vilta Čemberlena sa osam tripl-dabl utakmica u plej-ofu, a prosečno je beležio 29,9 poena uz 13,3 skokova i 10,3 asistencija u serijama sa Timbervulvsima (4-2), Sansima (4-1) i Lejkersima (4-0).

Nagetsi će u svom prvom finalu NBA lige igrati protiv boljeg iz serije između Majami Hita i Boston Seltiksa, koji su protekle noći smanjili na 1-3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Medžik Džonson ishvalio Jokića za sve pare: Džoker menja košarkašku igru poput Džordana, Birda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023

Samo superlativi na račun centra Denvera...Jedan od najboljih košarkaša sveta svih vremena Medžik Džonson još jednom se oglasio i u superlativu pričao o asu Denvera Nikoli Jokiću...- Džoker menja košarkašku igru pred našim očima kao što su radili Majkl Džordan, Leri Bird, Lebron Džejms,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.