MaxBet TIP: VTB, Bundesliga i NBA

Izvor: MVP.rs, 01.Jun.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: VTB, Bundesliga i NBA

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

Nakon nekoliko dana pauze, danas se u NBA ligi nastavlja plej of. U velikom finalu sastaju se Golden Stejt Voriorsi i Klivlend Kavalirsi. Pored te utakmice, na programu su i mnogi mečevi plej ofa u evropskim takmičenjima. Danas se u ponudi  "MaxBet" kladionice se nalaze mečevi iz 13 košarkaških liga, dok se u popularnom specijalu nalazi ukupno 125 igrača. Tu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je takođe i mogućnost da prognozirate ishod finalne serije NBA lige, kao i MVP-a velikog finala. Pročitajte naše predloge:

NOBEL BUNGU KOLO 5.5+ (kvota 1.75)

Tokom serije sa Zenitom, Nobel Bungu Kolo dobija sve manju i manju minutažu, a samim tim je i njegov učinak lošiji. Prethodn duel dveju ekipa, košarkaš Himkija je završio sa učinkom od dva poena za osam minuta. Večeras je na programu četvrti meč polufinalne serije VTB lige, a trenutni rezultat u seriji je 2-1 u korist Zenita. Verujemo da će večeras Nobel Bungu Kolo ostati na maloj minutaži i poenterskom učinku.

PER GINTER 7.5+ (kvota 1.75)

Rezultat u drugoj polufinalnoj seriji Bundeslige, u kojoj se sastaju Ulm i Oldenburg, trenutno je 2-2, a večeras se igra peti, odlučujući meč. U prethodnom periodu smo bez greške pogađali igrače u ovoj seriji, pa ćemo i večeras pokušati da nastavimo sa istim trendom. Kako Brejdon Hobs više nije u ponudi kladionice, naš predlog za večeras je Per Ginter, prvi plejmejker Ulma. Na prethodne četiri utakmice, dva  puta je bio iznad granice, dok je dva puta ostao na učinku od šest poena. Ipak, na poslednjem meču je postigao 11 poena i igrao je rekordnih 28 minuta u seriji. Za očekivati je da i večeras dobije veću minutažu, a nadamo se i dobar učinak.

STEFAN KARI 26.5- (kvota 1.85)

Večeras konačno počinje finalna serija NBA lige u kojoj se sastaju Golden Stejt Voriorsi i Klivlend Kavalirsi. Na dve utakmice regularnog dela sezone protiv Kavsa, Stefan Kari je postigao 15 i 20 poena, a na terenu je prosečno provodio 34.1 minut. Regularni deo sezone i plej of sigurno nisu istog intenziteta, ali se čini da Kavsi posebnu pažnju obraćaju na Karija. Iako su Voriorsi večeras domaćin, očekujemo da će Kavsi pokušati da neutrališu Karija i saigrače, a granica od 26.5 poena nam je bila primamljiva.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.