MaxBet TIP: Uz NBA novi dobitni tiket

Izvor: MVP.rs, 25.Mar.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Uz NBA novi dobitni tiket

Nadamo se da će nam mečevi NBA lige drugi uzastopni dan doneti dobitak..

Prethodnog dana smo dobro tipovali za vas, pa su oni koji su nas ispratili, fino zaradili. Potrudićemo se da i danas uradimo istu stvar, ovaj put uz predloge "plus i minus" igrača iz NBA lige.

Kao i uvek, ponuda kladionice "MaxBet" nam uvek donosi veliki broj utakmica i igrača u specijalu, a u današnjoj rubrici "MaxBet TIP"-a našla su se tri igrača sa utakmica NBA lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
Mi smo birali ovako:

Kemba Walker 21.5+ (kvota 1.95)

Košarkaš Šarlota se nalazi u seriji loših individualnih učinaka, pa je na poslednjih pet mečeva uvek dolazio u "minus". Voker je jedan od glavnih razloga dobrih igara Hornetsa, a njegova serija loših utakmica bi mogla da se prekine upravo protiv Detroita. Plejmejker Šarlota je početkom marta vezao nekoliko utakmica sa učinkom od preko 30 poena, pa je samo pitanje vremena kada će izaći iz loše šuterske serije, a naš osećaj nam govori da će se takav scenario dogodoti upravo u duelu sa Pistonsima.

 Karl-Anthony Towns 20.5- (kvota 1.80)

U prethodnom duelu Minesote i Vašingtona, Karl Entoni Tauns je protivniku ubacio 14 poena uz 15 skokova, a mi se nadamo da će i večeras Marćin Gortat i Nene Ilario odraditi dobar defanzivni posao, te da mladi košarkaš Timbervulvsa neće prebaciti granicu od 20.5 poena.

Na poslednjih sedam mečeva, Tauns je tri puta prebacio granicu od 21 poena i to baš na poslednja tri meča. Gledajući centarsku liniju protivnika, oćekujemo da će centar Minesote večeras doći u "minus".

Jeff Teague 16.5- (kvota 1.80)

Plejmejker Atlante Hoks tokom cele sezone igra po sistemu toplo-hladno. Kako je naredni protivnik Hoksa ekipa Milvoki Baksa, očekujemo da će Džef Tig ići ispod predviđene granice, a to ćemo u kratkim crtama i objasniti.

Milvoki je ekipa se ističe upravo odbranom igrača na poziciji plejmejkera. Gledajući poziciju organizatora igre, Baksi protivniku dozvoljavaju 19.8 poena tokom 48 minuta, a je Tig na terenu samo jednom u poslednjih osam mečeva igrao preko 30 minuta (31), očekujemo mu to neće biti dovoljno da protiv ekipe Džejsona Kida prebaci granicu od 16 poena..

Kako mečevi NBA lige počinju nešto kasnije, tako imate mogućnos da u kladionici "MaxBet" ostvarite pravo i na "Extra" bonus. Svakim danom od 09h do 11h i od 21h do 23h, na već postojeće bonuse, ostvarujete EXTRA dodatnih 10% bonusa. Jedini uslov je da na tiketu imate šest ili više parova sa kvotom 1.25 ili većom. Takođe, na već postojeće bonuse, petkom dobijate i dodatni "HAPPY DAY" bonus od 10%.

Kao i do sada, svakog dana, od 9 do 23h, uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus 5%-250% (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću), i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbržeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga, na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.