MaxBet TIP: NBA specijal

Izvor: MVP.rs, 22.Apr.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: NBA specijal

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

Danas nas čeka uzbudljiv košarkaški dan, bar kada je NBA liga u pitanju. Mečevi u najjačoj ligi na svetu se igraju u terminima koji lakše mogu da se isprate, pa će i igranje igrača iz specijala biti još interesantnije. U ponudi "MaxBet" kladionice a u popularnom specijalu se nalazi 58 igrača. Pročitajte naše predloge:

KRIS MIDLTON 16.5+ (kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 1.85)

Nema potrebe previše da se ponavljamo kada je u pitanju Kris Midlton, koji nas je ispoštovao prethodna dva puta kada smo ga odigrali u plus. Večeras će u duelu sa Reptrsima situacija biti slična kao i u prethodnim mečevima, a Midlton će, verujemo, ponovo imati dobar poenterski učinak. Čak i da je granica postavljena za koji poen više, ponovo bi predložili beka Baksa. Toliko poverenja imamo u njega.

DŽON VOL 25.5+ (kvota 1.85)

U seriji sa Hoksima, Džon Vol na prethodna dva meča u proseku postiže 32 poena po utakmici, a verujemo da će i večeras iskusni košarkaš Vizardsa kazniti sve defanzivne propuste svog protivnika. Iako ovaj put igraju na gostovanju, očekujemo od Vola još jednu sjajnu utakmicu.

ZEK RENDOLF 14.5+ (kvota 1.75)

Jedan od razloga pobede Memfisa u trećoj utakmici protiv San Antonio Spursa bio je upravo Zek Rendolf. Trener Dejvid Fizdel je snažnog krilnog centra vratio u prvu postavu, a Rendolf mu je uzvratio sa 21 poenom. Memfis će i večeras pokušati da kazni centarsku liniju Spursa, a u takvom scenariju, Rendolf bi mogao lako do novog dobrog poenterskog učinka.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Takođe, ako ste na tiketu ispunili uslov za bonus sada imate i nove pogodnosti. Od sada, uz bonus dobijate i poklon vaučer! Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.