MaxBet TIP: Evropski plusevi

Izvor: MVP.rs, 13.Maj.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Evropski plusevi

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

Danas se u NBA ligi ne igraju mečevi plej ofa, ali su zato na programu utakmice u nekoliko košarkaških liga Evrope. U ponudi "MaxBet" kladionice nalaze se utakmice iz 11 košarkaških liga, a u popularnom specijalu se nalaze čak 24 igrača. Pročitajte naše predloge:

BRED VONAMEJKER 17.5+ (kvota 1.85)
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
U okviru 29. kola turske lige, večeras se sastaju Darušafaka i Efes. Naš predlog je da odigrate Breda Vonamejkera u "plus". Američki košarkaš je na četiri od poslednjih pet mečeva ostvario učinak bolji od 18 poena, pa očekujemo da će i večeras biti na zadovoljavajućem nivou.

BRAJANT DANSTON 10.5+ (kvota 1.85)

Ako izuzmemo katastrofalan poraz Efesa u duelu sa Fenerbahčeom, Brajant Danston u poslednje vreme pruža sjajne partije. Izuzev utakmice protiv Fenerbahčea, Danston je na pet uzastopnih mečeva imao 11 ili više postignutih poena, pa se ističe kao dobra opcija u večerašnjem duelu.

DEVIN BUKER 9.5+ (kvota 1.75)

Večeras je na programu treći meč četvrtfinalne serije između Bajerna i Albe. Trenutni rezultat u seriji je 1-1, a večeras je ekipa trenera Aleksandra Đorđevića domaćin. Prethodni duel dveju ekipa je pripao Albi, a Devin Buker je tada ubacio 13 poena i bio je najbolji igrač u poraženoj ekipi. Ako večeras utakmica bude neizvesna, očekujemo od američkog košarkaša novi meč sa dvocifrenim učinkom.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.