Masovna pucnjava u Denveru: Ima više povređenih, tri osobe kritično

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 11:09

Masovna pucnjava u Denveru: Ima više povređenih, tri osobe kritično

Devetoro ljudi ranjeno je u pucnjavi u Denveru, od kojih je troje u kritičnom stanju, a osumnjičeni napadač je uhapšen, saopštila je lokalna policija.

Osumnjičeni, koji je takođe upucan, nalazi se u pritvoru i veruje se da njegove povrede nisu opasne po život, navodi se u policijskom saopštenju, prenosi američka TV mreža ABC njuz.

Potvrđeno je, takođe, da se pucnjava dogodila u Ulici Market kod broja 2000 i da je reč o "složenoj istrazi koja je u ranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fazi".

"Preliminarne informacije pokazuju da je ispaljeno više hitaca tokom svađe u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba", navodi se u saopštenju policije.

Sve ovo se desilo posle istorijske prve titule za Denver od kada postoji ovaj klub. Jokić i drugovi pobedili su u finalu NBA lige Majami sa 4:1 u seriji, a srpski as proglašen je za najboljeg igrača finala.

Noćašnja pucnjava se dogodila na oko 1,5 kilometara od Bol arene, gde su Denver nagetsi pobedili Majami hit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.