Markanen: Osećam obavezu da budem bolji

Izvor: B92, 26.Apr.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markanen: Osećam obavezu da budem bolji

Finski krilni centar koji nastupa za Čikago Bulse u NBA ligi Lauri Markanen iza sebe ima sjajnu sezonu, ali kako kaže očekuje da u budućnosti igra još bolje.

Lauri Markanen je u minuloj sezoni prosečno beležio 18,7 poena, 9 skokova uz 43% šuta iz igre, 36% za tri poena i 87% sa linije penala, nije baš 50-40-90 sezona, ali je to i dalje jako dobar postotak.

"Znam da svi kažu da će naporno da rade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada se završi sezona, ali ja ću zaista uraditi upravo to kako bih spremio svoje telo za dugačku i napornu sezonu, kao i za doigravanja, nadam se", poručio je krilni centar Čikago Bulsa.

Ol Star utakmica koja se naredne godine odigrava u Čikagu mu je glavna motivacija.



"Uvek sam imao taj cilj da zaigram na Ol Staru. Dajem sve od sebe kako bih se tamo našao, ali ne pritiskam sebe i ne mislim da ja moram da se nađem na Ol star meču. Imam obavezu da budem još bolji, ali nemam obavezu da igram na Ol Staru, samo želim da napredujem u svakom segmentu svoje igre i da pomognem ekipi što više mogu",
jasan je bio Lauri Markanen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.