Mark Gasol se vraća u Evropu?

Izvor: B92, 01.Dec.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Gasol se vraća u Evropu?

Ukoliko ne pronađe klub koji će mu ponuditi 9 miliona dolara po sezone u NBA ligi, Mark Gasol bi mogao da se vrati u Evropu sledeće godine.

Španski centar nalazi se u poslednjoj godini ugovora sa Memfis Grizlisima vrednoj 4,5 miliona dolara, a mediji prenose da bi mogao da se vrati na "Stari kontinent".

Mlađi brat Gasol je naglasio da mu je prioritet NBA, ali ne isključuje mogućnost povratka iako samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubova može da ispuni njegove zahteve.

To su Real Madrid, CSKA, Anadolu Efes, Olimpijakos i Barselona sa kojom je trenirao tokom trajanja 'lokauta' u NBA ligi.

Mark je pre odlaska u NBA ligu 2008. godine po dve sezone nastupao za Barselonu i Đironu. On je u prethodne tri sezone u NBA odigrao 232 utakmice, a prosečno je postizao 12.6 poena uz 7.8 skokova i 1.4 blokade po utakmici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.