Četvrtak, 01.12.2011.

16:08

Mark Gasol se vraća u Evropu?

Ukoliko ne pronađe klub koji će mu ponuditi 9 miliona dolara po sezone u NBA ligi, Mark Gasol bi mogao da se vrati u Evropu sledeće godine.

Izvor: AK

Default images

Španski centar nalazi se u poslednjoj godini ugovora sa Memfis Grizlisima vrednoj 4,5 miliona dolara, a mediji prenose da bi mogao da se vrati na "Stari kontinent".

Mlađi brat Gasol je naglasio da mu je prioritet NBA, ali ne isključuje mogućnost povratka iako samo nekoliko klubova može da ispuni njegove zahteve.

To su Real Madrid, CSKA, Anadolu Efes, Olimpijakos i Barselona sa kojom je trenirao tokom trajanja 'lokauta' u NBA ligi.

Mark je pre odlaska u NBA ligu 2008. godine po dve sezone nastupao za Barselonu i Đironu. On je u prethodne tri sezone u NBA odigrao 232 utakmice, a prosečno je postizao 12.6 poena uz 7.8 skokova i 1.4 blokade po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: