Mark Gasol se ne plaši, ima predlog za nastavak NBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 11:51

Mark Gasol se ne plaši, ima predlog za nastavak NBA

As Reptorsa jasan.

Košarkaš Toronta Mark Gasol rekao je da razume zabrinutost svojih kolega u vezi sa nastavkom sezone u NBA, ali da ne treba da postoji strah od ponovnog igranja.

- Ne treba se postoji strah od ponovnog igranja košarke. Da, poštujem to, jer se pokazalo da virus ima vrlo negativan uticaj, ali kada jednom počnemo da igramo, to mora biti u potpunosti - rekao je Gasol, prenosi španski As. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sezona u najjačoj košarkaškoj ligi sveta prekinuta je 11. marta, kada je potvrđeno da je igrač Jute Rudi Gober pozitivan na korona virusa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.