Maloun o Jokiću: On je opaka srpska borbena mašina

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 09:21

Maloun o Jokiću: On je opaka srpska borbena mašina

Trener Denver nagetsa Majk Maloun izjavio je da je srpski košarkaš Nikola Jokić znatno smršao i da se nalazi u odličnoj formi. Maloun je Jokića opisao kao "vitku, opaku, srpsku borbenu mašinu".
Često najveće zamerke na račun Nikole Jokića u NBA ligi nisu njegove partije, već fizički izgled i forma.

Trenerski tim Denvera već >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvesno vreme navodi da je Nikola mnogo napredovao od trenutka kada je došao u NBA, a sada šef struke Nagetsa potvrđuje da je Nikola znatno smršao.
Kako je naveo trener Denvera Majk Maloun, Nikola Jokić nalazi se u odličnoj formi i smršao je desetak kilograma.
"Naši momci vredno rade tokom pauze zbog koronavirusa. Nikola je dosta posvećen, fokusiran i disciplinovan u tome da održi telo i formu u najboljem stanju. Jokić je i pre pauze smršao nekih desetak kilograma, a sada to održava i čak još više popravlja", izjavio je Malounu jednom radio podkastu.
"Tako da ako čujete da postoji 213 centimetara visoka, veoma vitka i opaka srpska borbena mašina, verujte, jer sam je ja video",zaključio je trener Denvera.
Jokić je do prekida sezone zbog koronavirusa beležio u proseku 20 poena, 10 skokova i sedam asistencija.
NBA liga prekinuta je 12. marta, a nastaviće se (najverovatnije) 31. jula, u kompleksu Diznilenda na Floridi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.