Majkl Džordan pomogao da se bojkot prekine

Izvor: B92, 28.Avg.2020, 09:34

Majkl Džordan pomogao da se bojkot prekine

Čuveni NBA košarkaš i sadašnji vlasnik Šarlot Hornetsa bio je vrlo aktivan na sastanku vlasnika i igrača.

NBA liga je pre dva dana bila suspendovana zbog incidenta u kom je policija sedam puta u leđa upucala tamnoputog Džejkoba Blejka u Kanoši.

Tim povodom je održan niz hitnih sastanaka, između igrača, vlasnika franšiza, čelnika NBA lige i kako se navodi Majkl Džordan je bio ključni čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na tom sastanku.

Majkl Džordan je razgovarao sa predsednikom udruženja igrača, Krisom Polom, neposredno pred sastanak kako bi unapred znao zahteve igrača.

Posle je razgovarao i sa Raselom Vestbrukom i objasnio vlasnicima da je u ovim momentima bolje da slušaju igrače, nego da pričaju. Džordan je naveo da su utakmice najbolja platforma za iskazivanje stava, kako prenose američki mediji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LETEĆI MAJKL SPASAVA NBA LIGU: Džordan pomogao da se prekine bojkot! (FOTO)

Izvor: Kurir, 28.Avg.2020

Legendarni košarkaš Majkl Džordan najzaslužniji je za nastavak NBA lige, koje je bila prekinuta zbog bojkota igrača zbog rasne nejednakosti, pišu američki mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.