Magija u 40. godini (video)

Izvor: MVP.rs, 10.Maj.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magija u 40. godini (video)

Argentinac je podsetio na svoje najbolje dane.

San Antonio i Hjuston su prethodne noći odigrali jednu od najboljih utakmica u dosadašnjem toku plej ofa NBA lige. Spursi su slavili posle produžetka sa 110:107 zahvaljujući sjajnom izdanju Manua Đinobilija i Denija Grina nakon povrede Kavaija Lenarda. Na taj način drugi nosilac na Zapadu je poveo sa 3-2 u seriji.

Meč u "AT&T Centru" je obeležio veteran iz Argentine. On je prvo poslao meč >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u dodatnih pet minuta polaganjem na 34.5 sekundi pre isteka regularnog toka meča, dok je potom izblokirao šut Džejmsa Hardena na kraju produžetka. Đinobili, koji će krajem jula da napuni 40 godina, je na ovoj utakmici na trenutke podsetio na svoje najbolje dane. Za 31 minut igre je upisao 12 poena (5/11FG, 1/2FT), sedam skokova i pet asistencija.

Šesta utakmica između Spursa i Roketsa igra se u noći između četvrtka i petka od dva sata posle ponoći u "Tojota Centru".

(foto: Jesse D. Garrabrant)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.