Magija Nikole Jokića VIDEO

Izvor: B92, 28.Okt.2023, 09:07

Magija Nikole Jokića VIDEO

Košarkaši Denvera zabeležili su novu pobedu u NBA ligi, pošto su kao gosti savladali su Memfis 108:104.

U timu aktuelnog šampiona istakao se Nikola Jokić, a srpski centar za 35 minuta igre bio je najbolji sa 22 poena (8/14 šut iz igre), 12 skokova, sedam asistencija, ali i devet izgubljenih lopti.

Srpski centar i na ovom susret pokazao je svoju magiju, a ispod radara nije moglo da prođe njegovo novo magično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodavanje.

Momak iz Sombora svoju lucidnost pokazao je prilikom izvođenja lopte iz auta sa strane, kada je jednom rukom preko pola terena bacio alej-up za Erona Gordona, koji je tu loptu samo zakucao u koš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokićeva asistencija godine (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2023

Košarkaši Denver Nagetsa, aktuelni šampioni NBA lige, uspjeli su da zablježe i drugu pobjedu u novoj sezoni, pošto su na gostvanju u Memfisu savladali Grizlise sa 108:104, uz još jednu dobru partiju Nikole Jokića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.