Madar može u NBA – poznato i kako

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 13:03

Madar može u NBA – poznato i kako

Šanse da Jam Madar i sledeće sezone ne bude član Partizana su male, ali ne i nepostojeće.

Izraelac se nije našao na spisku Seltiksa za Letnju ligu zbog priprema sa reprezentacijom za Mundobasket, ali tu se priča ne završava.

Ekipa iz Masačusetsa polaže prava u NBA ligi za mladog plejmejkera i mogli bi da ga potpišu na dvosmerni ugovor.

To znači da bi prevashodno igrao u razvojnoj "Dži" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ligi, a po potrebi i u NBA. Svaka ekipa iz lige ima prava na dva takva igrača.

Da je takav scenario moguć smatra i Džared Vajs, novinar "Atletika", koji tvrdi da će Boston pozvati Madara za trening kamp nakon čega će biti poznata njegova dalja sudbina.

Madar je bio jedan od ključnih elemenata ekipe Željka Obradovića koja je prošle sezone osvojila ABA ligu i stigla do Top 8 faze Evrolige.

Proglašen je i za najboljeg mladog igrača kontinentalnog takmičenja u kom je u proseku beležio 5,8 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.