Ma kakav Dončić, igrao je protiv gov.... od igrača!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ma kakav Dončić, igrao je protiv gov.... od igrača"!

Ne bi on bio "Lajavac" da se ne oglasi. Ovo su njegovi razlozi zbog kojih je ismejao kvalitet Slovenca...

Pred večerašnji draft gde će oči Evrope biti uprte u Luku Dončića, oglasio se Čarls Barkli.

On je doveo u pitanje kvalitet Slovenca za koga tvrde da će biti treći na draftu.



"Ne verujem u strana takmičenja, nemam ništa protiv stranaca, ali ne pričajte gluposti, on je igrao protiv 'govn... od rivala. Otkud znam? Pa ko može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bude MVP u 18 godina"
, kaže Barsli.

"Gledajte NBA, tu sam 30 godina, samo jedan u 18 je bio među najboljim igračima, to je Lebron. Ljudi zaboravljaju koliko je bilo teško Kobiju, a kakav je igrač u pitanju, ili koliko je Garnet morao da se bori".

"I sada mi neko kaže osvojio je MVP u 18 godina. Gde, protiv koga, kakvi su to igrači kad dominira dete", kaže "Veliki Lajavac" i dodaje da je apsurdno da Dončić bude jedan od top pikova drafta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.