MVP veran Golden Stejtu

Izvor: Mondo, 01.Jul.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP veran Golden Stejtu

Kevin Durent potpisaće novi "1+1" ugovor sa NBA šampionom.

Najkorisniji igrač finala plej-ofa poslednje dve sezone, rešen je da sa Golden Stejt Voriorsima juriša na treću uzastopnu titulu.

Kevin Durent, koji je po isteku prve sezone dvogodišnjeg ugovora iskoristio mogućnost da postane slobodan agent, ovog leta će uraditi isto što i prošlog - potpisati na "1+1" sezonu, tako da i 2019. ima potpuno "odrešene" ruke.

U sezoni 2017/18 igrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za 25 miliona dolara (oko pet miliona manje od onoga što je mogao da dobije), kako bi nove ugovore potpisali Andre Igudala i Šon Livingston.

Ovog puta će, prema informacijama Bobija Marksa sa ESPN, Durent imati platu od 30 miliona dolara, odnosno 31,5 miliona u drugoj sezoni, ako odluči da novi izlazak na tržište pomeri za leto 2020.

Durent (29) je u svojoj 11. NBA sezoni beležio 26,4 poena, 6,8 skokova i 5,4 asistencija po utakmici, uz 51 odsto ubačenih šuteva iz igre (42 odsto za tri poena) i 89 odsto realizovanih slobodnih bacanja.

Šesti put u karijeri izabran je u prvu petorku lige, a blistao je u finalu plej-ofa protiv Klivlend Kavalirsa, u kome je Golden Stejt slavio rezultatom 4:0.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.