MVP bira najbolje u NBA ligi

Izvor: MVP.rs, 14.Apr.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP bira najbolje u NBA ligi

Redakcija "MVP portala" će u narednim danima izabrati najbolje igrače i trenera u najboljoj ligi na svetu.

Regularni deo sezone u NBA ligi se završio, pa je došlo vreme da se svode računi pred početak plej ofa. To znači da bi trebalo proglasiti najbolje u regularnom delu sezone. NBA liga će to uraditi u specijalnoj emisiji po završetku plej ofa, 26. juna, ali mi ne želimo da čekamo toliko dugo.

Iz tog razloga redakcija "MVP portala" je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da organizuje sopstveni izbor u najpopularnijim kategorijama. Naši čitaoci će u narednim danima imati priliku da čitaju o tome koga mi vidimo kao MVP-a (Most Valuable Player), igrača koji je najviše napredovao (Most Improved Player), najboljeg šestog igrača (Sixth Man of the Year), najboljeg defanzivca Lige (Defensive Player Of The Year), najboljeg rukija (Rookie Of The Year), najboljeg trenera (Coach of the Year) i najboljeg generalnog menadžera (Executive of the Year).

Takođe, svi oni koji prate "MVP portal" će u anketama na našem sajtu moći da daju svoj glas za svaku od sedam navedenih kategorija. Glas fanova će uticati na izbor kao i glasovi svakog člana naše redakcije.

(foto: Getty Images)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.