MUČILA GA SLOBODNA BACANJA: Dobar debi Petruševa u Letnjoj NBA ligi, Jović odličan u Majamiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 07:55

MUČILA GA SLOBODNA BACANJA: Dobar debi Petruševa u Letnjoj NBA ligi, Jović odličan u Majamiju

Zanimljivi mečevi u međusezoni.

Počela je Letnja NBA liga, a debi za Filadelfiju u Solt Lejk Sitiju je imao Filip Petrušev.

I dalje centar Crvene zvezde je odigrao zapaženu ulogu u porazu svog tima od Memfisa rezultatom 94:92.

Petrušev je proveo 21 i po minut na parketu i zabeležio devet poena, šest skokova i dve asistencije. Pogodio je dva od pet šuteva iz igre i pet od osam slobodnih bacanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao starter.

Memfis je slavio, iako je Filadelfija minut pre kraja vodila 90:88. Onda su grizlisi dali šest, a primili samo dva poena. Najbolji u pobedničkom timu je bio Kenet Lofton Džunior sa 21 poenom i 13 skokova.

Majami je nadigrao LA Lejkerse u Sakramentu 107:90 uz vrlo zapaženu ulogu srpskog krila Nikole Jovića. Član tima koji je igrao u velikom NBA finalu je zabeležio 21 poen, osam skokova i tri asistencije za 27 minuta, pogodivši sedam od 12 šuteva iz igre. Jović je bio drugi strelac Hita. Najbolji u Lejkersima bio je Maks Kristi sa 17 poena i šest skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.