”MORAMO DA BUDEMO JOŠ OČAJNIJI”: Moćna poruka trenera Nagetsa pred MEČ LOPTU u finalu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 08:49

”MORAMO DA BUDEMO JOŠ OČAJNIJI”: Moćna poruka trenera Nagetsa pred MEČ LOPTU u finalu!

Hoće lo Denver ispisati istoriju...

Košarkaši Denver Nagetsa u noći između ponedeljka i utorka imaće prvu meč loptu za osvajanje šampionskog trofeja NBA lige. Tim Majka Melouna vodi sa 3-1, a u svojoj "Bol areni" dočekaće Majami Hit (2.30) u petom meču finalne serije.

Jedan korak deli ih od istorijskog uspeha i prve titule, a pred najvažniju utakmicu od postojanja franšize trener Nagetsa imao je poruku za svoj tim.

- Moja najveća briga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vezi sa bilo kojom odlučujućom utakmicom je ljudska priroda i borba protiv toga. Većina timova, kada ima prednost od 3-1 poleti. Opuštaju se i tada jednostavno uzimaju zdravo za gotovo i pomisle mi ćemo ovo dobiti - rekao je Meloun.

Bez obzira što njegov tim ima prednost, Meloun je oprezan.

- Znamo da je sve moguće. Zato je moja poruka našem timu bila da naš pristup mora da bude kao da smo mi u zaostatku 3-1. Oni su očajni. Moramo da budemo još očajniji. Oni su gladni, a mi moramo da budemo još gladniji - poručio je Meloun.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batler: Nismo stigli dovde da bismo sad stali

Izvor: B92, 12.Jun.2023

Džimi Batler ne gubi nadu pred peti meč finala NBA lige...Majami Hit gubi 3-1 u Denver Nagetsa koje jedna pobeda deli od istorijske titule...To znači da Hit mora da dobije tri uzastopna meča da bi osvojio šampionat...To je uslelo samo jednoj ekipi u istoriji – Klivlend Kavalirsima, koji su preokrenuli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.