MONDO na otvaranju NBA kuće u Madridu

Izvor: Mondo, 09.Sep.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO na otvaranju "NBA kuće" u Madridu

Evropska kancelarija NBA lige priredila je efektnu promociju u centru španske prestonice, uz učešće Brusa Bovena, osvajača tri šampionska prstena. Pogledajte snimke i foto-galeriju!

Nekoliko stotina fanova NBA lige okupilo se u utorak oko podneva pred madridskim bioskopom "Kaljao", kako bi prisustvovali otvaranju "NBA kuće", družili se sa nekadašnjim asom San Antonio Sparsa Brusom Bovenom i uživali u jednočasovnom zabavnom programu.

Ovo je druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << promotivna akcija te vrste koju organizuje NBA Evropa, prva je priređena u Londonu, tokom Olimpijskih igara 2012. godine.

Kako je za MONDO precizirao direktor komunikacija "NBA EMEA", gospodin Tom Markezi, reč je o privremenom punktu, koji će biti otvoren do završetka FIBA Svetskog kupa.

Brusu Bovenu pripala je čast da svečano preseče vrpcu na ulasku u "NBA kuću", a proceduru je pažljivo nadgledao popularni "Harry the Hawk", maskota Atlanta Houksa.

Osim što mogu da kupe dresove, majice, kačkete i drugu opremu NBA timova, posetiocima se pruža prilika da izađu na NBA parket, šutiraju na koš i uživaju u brojnim eksponatima, među kojima se izdvaja kopija Leri O'Brajenovog trofeja, koga sredinom juna svake godine podižu šampioni NBA lige.

Oni koji su tu bili u utorak, mogli su da uživaju u zabavnim tačkama "Harry the Hawka", bravurama akrobatske grupe Los Anđeles Klipersa, a najponosniji je sigurno bio momak, koji je odabran da sa Bovenom odigra partiju igre "H-O-R-S-E" (mada se tom prilikom nije proslavio)!

MONDO koristi priliku da se zahvali uredniku sajta "Sportska centrala" Aleksandru Krstanoviću, čijim posredovanjem smo bili pozvani na ovaj događaj.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.