MOĆNO: Slavni sportista ISTETOVIRAO Kobijev lik i najveću NBA zvezdu! Srbin mu je odmah ODGOVORIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2020, 10:31

MOĆNO: Slavni sportista ISTETOVIRAO Kobijev lik i najveću NBA zvezdu! Srbin mu je odmah ODGOVORIO (VIDEO)

Omaž legendi.

Odavno je poznato da kroz celu karijeru Nika Kirjosa prati prgavi temperament i dug jezik, ali australijski teniser ume i prijatno da iznenadi sportski svet.

Naime, Kirjos kao jedan od najvećih poštovalaca tragično preminulog Kobija Brajanta, odlučio je da na nadlaktici ruke istetovira lik legendarnog asa Lejkersa. Ali ne samo Crnu Mambu, već i trenutno najveću zvezdu tima iz Los Anđelesa i, po mnogima, najboljeg igrača današnjice Lebrona Džejmsa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je zauzeo mesto na Nikovoj podlaktici.

Kobe and the king with me forever & some Jordan 1’s 💉 @dseeart

Објава коју дели NK (@k1ngkyrg1os) дана 12. Апр 2020. у 8:03 PDT

- Kobi i Kralj su sa mnom zauvek i neke "džordanke" - oglasio se Kirjos ispod klipa na kome je pokazao nove tetovaže.

Umetničko delo koje se nalazi na Nikovoj ruci, svidelo se i srpskom teniseru Janku Tipsareviću koji inače voli tetovaže, pa je Australijancu u komentaru ostavio vatreni "emotikon".

Podsetimo, Kobi Brajant je poginuo 26. januara u padu helikoptera, zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedmoro osoba u Kaliforniji, a kao omaž svom velikom idolu Nik Kirjos je na prethodnom Australijan openu igrao u dresu Mambe.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.