MIŠKO POTVRDIO: Najveći srpski talenat ide na NBA draft

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 16:08

MIŠKO POTVRDIO: Najveći srpski talenat ide na NBA draft

Predviđa mu se velika karijera.

Košarkaš Igokee Mihailo Bošković prijavljen je za ovogodišnji NBA draft. To je potvrdio njegov menadžer Miodrag Ražnatović na vom tviter profilu.

Mihailo Boskovic 2002, one of the most intriguing prospects in Serbia and the latest addion of Igokea, declared for Nba draft 2023!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) April 22, 2023

Košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je rođen 2002. godine jedan je od najperspektivnijih mladih košarkaša iz Srbije, a pre nekoliko dana pojačao je redove ekipe Vladimira Jovanovića.

Momak iz Užica je u Igokeu stigao iz Dinamika, a igra na pozicijama tri, četiri i pet.

Prve košarkaške korake napravio je u Plej-ofu iz Užica, a zatim je prešao u Slobodu.

Tamo je proveo dve godine, da bi se potom pridružio Dinamiku čije je boje uspešno branio prethodne dve sezone.

On je bio i član U20 reprezentacije Srbije, a na Evropskom prvenstvu u Tbilisiju, na kojem je Srbija uspela da izbori A diviziju, bio je najkorisniji igrač turnira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.