MELOUN JASAN: Uživaćemo tek ukoliko osvojimo titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 11:10

MELOUN JASAN: Uživaćemo tek ukoliko osvojimo titulu

Denver u finalu Zapadne konferfencije.

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun izjavio je nakon plasmana njegovog tima u finale Zapadne konferencije da će moći da uživaju tek ukoliko osvoje titulu, objavio je klub na Instagram profilu. Košarkaši Denvera plasirali su se u finale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u šestom meču u gostima pobedili ekipu Finiksa sa 125:100.

- Jedna stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja mi je ostala u srcu je koliko je brzo ovaj tim postao tako blizak. Možemo biti sjajni samo ako igramo na pravi način i ostanemo verni svom identitetu. To je pravi način da se završi sa protivnikom. Isti stav od početka do kraja. Ponosan sam na vas. Naš cilj nije samo plasman u finale Zapada. To ne slavimo. Imamo veće ciljeve - istakao je Meloun.

Dodaje da Denver godinama u nazad ne dobija poštovanje od ostatka lige.

- Godinama unazad ne dobijamo poštovanje. Možete da kukate ili da prigrlite ono što ste. Ne bih trošio vreme na stručnjake koji nas odbacuju i ne izražavaju poštovanje koje zaslužujemo za sve što smo učinili. Ali, jednu stvar nismo uradili. Dok ne osvojimo prsten, nastaviće sa tim pričama. To nas motiviše. Ne odlazak u finale Zapada ili veliko finale, uživaćemo tek ukoliko osvojimo titulu. To je ono što niko ne može da ti oduzme. To nam je svakodnevna motivacija - zaključio je Meloun.

Denver će u finalu Zapadne konferencije igrati protiv boljeg iz duela Golden Stejta i L.A Lejkersa. Tim iz Los Anđelesa vodi sa 3:2 u pobedama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.