Izvor: RTS, 21.Sep.2021, 12:06

Luis Skola novi direktor Varezea

Argentinski košarkaš Luis Skola postao je novi generalni direktor Varezea, saopštio je italijanski klub.
Čuveni 41-godišnji krilni centar minulu sezonu odigrao je u Varezeu, a nakon što je odlučio da se penzioniše preuzeo je ulogu direktora.

Prethodno je nastupao za Olimpiju iz Milana, a pre toga je ostvario blistavu karijeru u Taukertamici, a potom u NBA ligi, gde ja nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za Hjuston, Feniks, Indijanu, Toronto i Bruklin, a imao je i epizodu u Kini.
Sa Argentinom je osvojio olimpijsko zlato u Atini 2004. i bronzu 2008. godine, a ima i dva srebra na šampionatima sveta - 2002. i 2019. godine.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

I posle penzije u košarci – Skola direktor Varezea

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2021

Legenda argentinske košarke Luis Skola prošlu sezonu završio je u italijanskom Varezeu, a sada će mu klub koji se takmiči u Seriji A dodeliti jednu od funkcija.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.