Lilard i Adetokumbo srušili hrabre Pistonse

Izvor: B92, 21.Jan.2024, 00:46

Lilard i Adetokumbo srušili hrabre Pistonse

Košarkaši Milvoki Baksa su uspeli da savladaju Detroit Pistonse u gostima posle velike borbe, rezultatom 141:135, u okviru NBA lige.

Baksi su uspeli da slome otpor Pistonsa tek u poslednjih šest minuta meča.

Ekipa iz Viskonsina je druga na Istoku sa skorom 28-13, dok su Pistonsi poslednji sa četiri pobede i 37 poraza.

Bakse je do pobede predvodio Demijan Lilard sa dabl-dabl učinkom, postigao je 45 poena uz šest skokova i 11 asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pratio ga je Janis Adetokumbo sa 31 poena, 10skokova i devet asistencija, a dvocifren je bio i Bruk Lopez sa 19 poena, 10 skokova i četiri asistencija.

Kod Pistonsa, najbolji učinak je imao Alek Burks, upisao je 33 poena uz sedam skokova i šest asistencija, pratio ga je Ausar Tompson sa 22 poena i devet skokova, dok je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović postigao 19 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.