Lendejl rekao da će u NBA, pa OSTAO u Evropi

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lendejl rekao da će u NBA, pa OSTAO u Evropi

Iako je oduševio sve u Milvokiju, dres Baksa ga neće sačekati ove sezone...

"Postoji velika mogućnost da me ove godine gledate u NBA Ligi".

Ovo je informacija koju je centar Džok Lendejl izgovorio na jednoj australijskoj radio stanici poručivši da je bilo razgovora sa više klubova, ali da u tom trenutku ne može ništa da kaže pošto je ostalo da sredi još neke stvari sa Žalgirisom.

Malo kasnije, na Twitter profilu, otkrio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će ipak nositi dres tima iz Litvanije.

"U poslednjih nekoliko sati stigla je nova informacija i sigurno ću igrati za veliki klub kakav je Žalgiris. Uzbuđen sam što ću zajedno sa novim saigračima raditi na tome da imamo legendarnu sezonu", napisao je Australijanac koji je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor sa Žalgirisom i potom pokušao da zasluži ugovor u NBA igravši Letnju ligu.

Nastupao je u dresu Milvokija i ostavio odličan utisak prosečno beleživši 18,25 poena i sedam skokova po meču, ali za sada to nije bilo dovoljno da ode "preko bare".

Momak iz Melburna je igrao sjajno i prošle sezone za Partizan, izabran je u idealnu petorku ABA Lige i osvojio je Kup Radivoja Koraća sa crno-belima, međutim klub nije uspeo da ga sačuva u svojim redovima kada se pojavila ponuda Žalgirisa.

Australijanac je i na širem spisku svoje reprezentacije za Mundobasket i nada se da će "upasti" u 12 odabranih, jednog od favorita iz senke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.