Lebron i Kavalirsi nastavili šetnju Bostonom

Izvor: RTS, 20.Maj.2017, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron i Kavalirsi nastavili šetnju Bostonom

Klivlend Kavalirsi savladali su Boston Seltikse i u drugoj utakmici u gostima u finalu Istočne konferencije (130:86) i time napravili ogroman korak ka prolasku u konačno finale NBA lige.
Rezultat na to upućuje svakoga ko nije gledao duel timova iz Ohaja i Masačusetsa, ali gotovo da je teško predstaviti koliko je Klivled bio dominantan tokom čitavog meča. A poluvremenu su imali prednost koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iznosila 41 poen.

Lebron Džejms je istakao sebe sa 30 poena i sedam asistencija. SLedio ga je KAjri Irving sa 23 poena, a Kevin Lav je zabeležio dabl-dabl sa 21 poenom i 12 skokova.
Ovde moramo zastati i osvrnuti se na rekord koji je postigao najbolji igrač planete - postaoje prvi koji je uspeo da postigne više od 30 poena na osam uzastopnih plej-of mečeva.
Bolji od ostalih u Bostonu bili su Džejlen Braun sa 19 poena, potom Ejveri Bredli sa 13 poena, dok je Al Horforf dodao 11 poena.
Ekipa iz Klivlenda vodi sa 2:0 u seriji, koja se 22. maja seli u Ohajo.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NBA, PLEJ-OF: Ovo beše finale konferencije? Pošto ne izgleda tako… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2017

Klivlend Kavalirsi su stigli do 2:0 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige više nego ubedljivom pobedom nad Boston Seltiksima – 130:86.. Verovali su košarkaši Bostona da bi prednost domaćeg tenena mogla da bude ključna u finalu konferencije, ali će umesto toga morati da izvedu pravo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.