Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Avg.2023, 10:48

Lajls sa podsmehom pričao o NBA: “Oni su svetski šampioni čega, nije Amerika čitav svet”

Najveća zvezda atletike na sveže završenom Svetskom prvenstvu u atletici Noa Lajls dao je kotroverznu izjavu o svojim zemljacima Zlatni atletičar Noa Lajls, šampion u disciplini 100, 200 i 4 puta 100 metara dao je izjavu koja je uzburkala košarkašku i sportsku javnost širom Amerike. Naime, on je istakao da priča o tome da su osvajači NBA lige svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << šampioni “ne pije vodu” jer […]
Vest Lajls sa podsmehom pričao o NBA: “Oni su svetski šampioni čega, nije Amerika čitav svet” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.