LISTA NAJBOLJIH NBA IGRAČA: Jokić na DRUGOM MESTU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 16:08

LISTA NAJBOLJIH NBA IGRAČA: Jokić na DRUGOM MESTU!

Pogodite ko je na prvom...

Američki ESPN tradicionalno je objavio listu najboljih igrača pred početak nove sezone.

Objavljeno je i Top 10, a na vrhu se nalazi košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo, dok je na drugom mestu Nikola Jokić.

Na trećem mestu se nalazi aktuelni MVP i košarkaš Filadelfije Džoel Embid.

Desetoricu najboljih redom zaokružuju Luka Dončić, Stef Kari, Džejson Tejtum, Kevin Durent, Šaj Gildžs-Aleksander, Lebron Džejms >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Entoni Dejvis.

Ova lista je objavljena samo dan nakon što je Jokić bio glavni pik u tradicionalnoj anketi sprovedenoj među 30 generalnih menadžera. Jokić je redom slavio u previđanjima za MVP-ja, kao igrač oko kog bi gradili novi tim, u izboru za najboljeg centra, razigravača, najboljeg stranca i igrača sa najvećim košarkaškim IQ-om.

The NBArank top 10 is here 📈

Full list ➡️ https://t.co/TiXODqNBfc pic.twitter.com/3hjwV8ROFg

— ESPN (@espn) October 12, 2023

Stigle su i prve reakcije na rangiranje analitičara ESPN-a i to od Kajrija Irvinga, košarkaša Dalasa koji nije bio zadovoljan sa 34. mestom.

- Koga briga. Nikad me neće biti. Taj renking ne znači apsolutno ništa u ligi, posebno ako je od ESPN ili sličnih medijskih platformi. Većina analitičara nisu kredibilni u mojim očima i ne poštujem niti njih niti njihovo mišljenje - rekao je šampion NBA sa Klivlendom.

Sigurno je da će biti mnogo nezadovoljnih, a među njima je sigurno i Dža Morent, zvezda Memfisa, koji je tek na 35. poziciji nakon što je prošle sezone bio deveti. Na njegov pad su uticali ekscesi van parketa, koji su ga od istog i odvojili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.