LEBRON IZLAZI NA MEGDAN JOKIĆU: Lejkersi srušili ŠAMPIONE i zakazali obračun sa Denverom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 08:29

LEBRON IZLAZI NA MEGDAN JOKIĆU: Lejkersi srušili ŠAMPIONE i zakazali obračun sa Denverom (VIDEO)

Spektakularno finale Zapadne konferencije.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa drugi su finalisti Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas savladali Golden Stejt Voriorse 122:101 na svom terenu i dobili seriju ukupnim rezultatom 4:2. Lejkersi će u finalu Zapada na megdan Denveru i Nikoli Jokiću koji su istim rezultatom bili bolji od Finiks Sansa.

Gotovo da nije bilo nikakve dileme oko ishoda ove utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto su Lejkersi od samog starta nametnuli ritam koji njima odgovara, a o tome svedoči činjenica da su dobili i svaku pojedinačnu četvrtinu.

Lejkersi već u prvoj četvrtini bili na "+17", da bi na poluvremenu imali deset poena prednosti (56:46), da bi do kraja duplirali razliku i eliminisali aktuelne šampione koji su bili neprepoznatljivo loši u ovom plej-ofu.

Jezeraše" je do trijumfa predvodio Lebron Džejms sa 30 poena i po devet asistencija i skokova. Ostin Riv je dodao 23 poena, šest asistencija i pet skokova, dok je Dianđelo Rasel stao na 19.

Sjajnu partiju je prušio i Entoni Dejvis koji je pored 17 poena imao čak 20 skokova, a dvocifren je bio još i Luni Voker sa 13 poena.

Na drugoj strani je po navici najbolji bio Stef Kari sa 32 poena, šest skokova i pet asistencija, ali je pomoć izostala. Pored njega je dvocifren bio samo Divićenco sa 16 poena, dok su Klej Tompson i Džordan Pul bili u katastrofalnom šuterskom raspoloženju i imali 3/19, odnosno 3/10 iz igre.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEBRON S POŠTOVANJEM GOVORIO O KARIJU I EKIPI, PA SE OSVRNUO NA JOKIĆA: ‘ Znamo šta Džoker donosi timu, cele godine su bili prvi!’ (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2023

Težak zadatak čeka Lejkerse u finalu konferencije! Košarkaši Los Anđeles Lejkersa izborili su plasman u veliko finale Zapadne konferencije NBA lige. Lebron i ekipa savladali su Golden Stejt Voriorse u ‘Kripto Areni’, uz podršku gotovo 19 hiljada navijača, rezultatom 122:101. Bio je to...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.