LA Klipersi poslednji polufinalisti

Izvor: Beta, 14.Maj.2012, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA Klipersi poslednji polufinalisti

BEOGRAD, 14. maja 2012. (Beta) - Košarkaši LA Klipersa plasirali su se u noći izmedju nedelje i ponedeljka u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u sedmom meču u gostima savladali Memfis sa 82:72 i ..
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klipersi u polufinalu, Majami vodi protiv Indijane

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Maj.2012

U majstorici četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Klipersi iz Los Anđelesa savladali su Memfis sa 82:72 i ukupnim rezultatom 4:3 u seriji plasirali se u polufinale u kojem ih očekuje San Antonio Spars.. Memfis, ipak, nije ušao u istoriju NBA lige...

Nastavak na Sportski Žurnal...

LA Klipersi posljednji polufinalisti

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2012

BEOGRAD - Košarkaši LA Klipersa plasirali su se u noći između nedjelje i ponedjeljka u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u sedmom meču u gostima savladali Memfis sa 82:72 i tako došli do odlučujuće četvrte pobjede u seriji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Klipersi poslednji polufinalisti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2012

LOS ANĐELES -..Košarkaši LA Klipersa plasirali su se u noći između nedelje i ponedeljka u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u sedmom meču u gostima savladali Memfis sa 82:72 i tako došli do odlučujuće četvrte pobede u seriji...U narednoj utakmici sastaće se sa San Antonijem...Prva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.