Krstić u ruskom Trijumfu?

Izvor: B92, 28.Jul.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić u ruskom Trijumfu?

Centar reprezentacije Srbije Nenad Krstić mogao bi da bude najnovije u nizu NBA pojačanja ruskih klubova.

Krstić je dobio ponudu Trijumfa iz Podmoskovlja, zbog čega nije otputovao sa ekipom u Kinu posle turnira u Moskvi, već je ostao u Rusiji kako bi konačno definisao svoj profesionalni status.

Sa druge strane, podjednake su šanse da Krstić, ipak, ostane u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA ligi. Nju Džersi Netsi, za koje Krstić nastupa od 2004. godine, poslali su ponudu za produžetak saradnje, a interesovanje su pokazali i Klivlend Kavalirsi.

"Na Krstiću je da donese odluku gde će nastaviti klupsku karijeru i u zavisnosti od toga, ostaće u Moskvi ili će otputovati u SAD da potpiše ugovor. Od toga, takođe, zavisi i da li će se posle obavljenih pregleda priključiti ekipi u Kini ili će se vratiti u Beograd gde bi po povratku reprezentacije sa turnira nastavio pripreme", rekao je selektor Srbije Dušan Ivković.

Nenad je jako dobro radio u dosadašnjem toku priprema i na dobrom je putu da se potpuno vrati u formu posle nedaća sa povredama koje je imao prošle sezone. On se na pripreme odazvao od prvog dana iako je bio slobodan agent, bez osiguranja. Smatram da je za ekipu bolje da Krstić reši svoj satus i onda se priključi ekipi i nastavi sa radom", dodao je Ivković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krstić U Rusiji!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2008, 06:37

Centar Nju Džerzi Netsa i reprezentacije Srbije Nenad Krstić mogao bi nastaviti karijeru u ruskom prvoligašu Trijumfu iz Moskovskog regiona! On nije otputovao sa ostatkom reprezentacije u Kinu, gde će naš državni tim od 30. jula do 1. avgusta učestvovati na turniru Dijamantska lopta. Krstić je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.