Kralj u šetnji

Izvor: RTS, 05.Dec.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kralj" u šetnji

Lebron Džejms igra svoju 17. sezonu u NBA ligi i najblaže rečeno blista u njoj. Ipak, on je noćas uradio nešto što je okarakterisao kao "jednu od najgorih stvari u karijeri".
Naime, on je u prvoj četvrtini meča porotiv Jute u Solt Lejk Sitiju, koju su njegovi Lejkersi ubedljivo dobili sa 121:96, napravio baš veliku grešku u koracima koja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije sankcionisana.

On je prevodeći loptu preko centra u jednom momentu lopu uhvatio a potom napravio tri koraka, pre nego što ju je opet spustio na parket. 
Dan posle neshvatljivog previda sudija kod zakucavanja Hardena, arbitri ni ovo nisu videli i niti reagovali.
Ipak, Lebron je bio svestan šta je uradio, pa je posle meča govorio o tom momentu:
"Bila je to jedna od najgorih stvari koje sam uradio u karijeri. Nisam ni shvatio šta sam uradio dok mi na poluvremenu jedan od trenera nije pokazao", rekao je on.
Sjajni košarkaš tvrdi da mu je pažnju odvukao sudar između Mičela i Koldvel-Poupa.
"Bio sam spreman da dodam loptu, ali sam onda zablokirao. Mozak mi nije radio", objasnio je "Kralj".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KAKO OVO NISU VIDELE SUDIJE: Pogledajte šta je uradio Lebron Džejms, igrači Jute bili u neverici (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Dec.2019

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms je nakon meča sa Juta Džezom i pobede njegovog tima reultatom 121:96 bio izuzetno samokritičan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.