Kralj je stigao - Lebron zvanično u Lejkersima

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 03:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj je stigao - Lebron zvanično u Lejkersima

Krilni košarkaš Lebron Džejms i zvanično je postao igrač Los Anđeles Lejkersa, saopšteno je na zvaničnom sajtu NBA lige.

The King has arrived #LakeShow + @KingJames

: https://t.co/UNEqg5pveFpic.twitter.com/jWNiqoTBeW

Doskorašnji član Klivlenda je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 154 miliona dolara.

Lebron je krjem juna odbacio opciju iz ugovoru sa Kavsima da u klubu iz Ohaja provede poslednju sezonu aktuelnog ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za 35.6 miliona dolara i odlučio je da postane slobodan agent.

Najpoznatiji NBA insajder Adrijan Vojnarovski je 2. jula obelodanio da je Džejms novi igrač Lejkersa, a sada je stigla i zvanična potvrda franšize iz Kalifornije.

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji je sa Kavsima osvojio titulu 2016. godine, a prošle sezone je u regularnom delu takmičenja imao učinak od 27.5 poena, 8.6 skokova i 9.1 asistenciju. U plej-ofu je bio još produktivniji - 34 poena, 9.1 skok i 9 asistencija po utakmici.

Džejms je sa Majamijem još dva puta bio NBA šampion.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I zvanično je zvanično: Lebron Džejms u Lejkersima

Izvor: RTS, 10.Jul.2018

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms i zvanično je postao član Los Anđeles Lejkersa. Ugovor na četiri godine vredan 153 miliona dolara. . Grad anđela ima novog kralja, pošto je Lebron ili kako ga američki mediji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.