Kraford pretekao Peđu po trojkama

Izvor: B92, 01.Jan.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraford pretekao Peđu po trojkama

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Džamal Kraford pretekao je Peđu Stojakovića na devetom mestu večne liste po broju postignutih trojki u NBA ligi.

Kraford je to učinio dvema trojkama u trijumfu Klipersa nad Njujork Niksima sa 99:78, što je bila 22. pobeda tima iz ‘grada anđela’ ove sezone.

Na taj način, Kraford je broj svojih trojki u najjačoj ligi sveta do 1.761 i sada ima jednu više od proslavljenog srpskog košarkaša.

Najbolji trojkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u istoriji NBA lige je Rej Alen sa 2.973 trojke, a pošto još nije završio karijeru, ima šansu da taj broj poveća. Na drugom mestu je legendarni Redži Miler sa 2.560 trojki, a sledi ga Džejson Teri sa 2.003.

Kraford je u trijumfu nad Niksima učestvovao sa 13 poena, a najbolji u pobedničkom timu bio je Džej Džej Redik sa 20 poena. U timu iz Njujorka, koji je tako doživeo deveti poraz zaredom, Karmelo Entoni je upisao 19 poena i jedini je imao dvocifreni učinak među Niksima.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peđa Stojaković se zbog ovoga neće rado sećati dočeka Nove godine! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jan.2015

Verovatno mu nije bilo prijatno kada je čuo ovu vest..Predrag Stojaković je nadomak ispadanja sa liste TOP 10 najboljih trojkaša NBA lige svih vremena! Srbina je na devetoj poziciji večne liste u novogodišnjoj noći pretekao Džamal Kroford...OVAKO JE STOJAKOVIĆ CEPAO MREŽICE: Prisetite se takmičenja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.