Košarkaši Jute pobedili Lejkerse (VIDEO)

Izvor: Beta, 25.Feb.2021, 09:15

Košarkaši Jute pobedili Lejkerse (VIDEO)

Košarkaši Jute pobedili su noćas Los Andjeles Lejkerse sa 114:89 i naneli im peti poraz u poslednjih šest utakmica u NBA ligi.Jutu su predvodili Rudi Gober sa 18 poena i devet skokova i Džordan Klarkson sa 18 poena. Bojan Bogdanović pobedi je doprineo sa 15 poena, Majk Konli sa 14 poena, osam skokova i osam asistencija i Donovan Mičel sa sa 13 poena, 10 skokova i osam asistencija.Juta je ostala ekipa sa najboljim skorom u ligi od 26 pobeda i šest poraza, a aktuelni šampion, koji je pretrpeo je četvrti uzastopni poraz, ima skor od 22/11.U ekipi iz Los Andjelesa najefikasniji su bili Lebron Džejms sa 19 poena, Montrez Harel sa 16 poena i šest skokova i Markif Moris sa 12 poena i devet skokova.Košarkaši Golden Stejta pobedilisu Indijanu sa 111:107 i ostvarili drugu uzastopnu pobedu. Stefen Kari bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 24 poena, osam skokova i osam asistencija, Keli Ubri dodao je 17 poena, Endru Vigins 15, a Drejmond Grin 12 poena, 11 asistencija i devet skokova.U poraženom timu Malkolm Brogdon bio je najefikasniji sa 24 poena, a Domantas Sabonis postigao je 22 poena i imao je 16 skokova.Košarkaši Atlante pobedili su Boston sa 127:112. Atlantu ...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

JUTA GAZI! Džezeri slomili Lejkerse peti put u nizu!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2021

Košarkaši Jute pobedili su Los Anđeles Lejkerse sa 114:89 i naneli im peti poraz u poslednjih šest utakmica u NBA ligi.Jutu su predvodili Rudi Gober sa 18 poena i devet skokova i Džordan Klarkson sa 18 poena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.