Košarkaši Denvera protiv Minesote u plej-ofu, poznati svi parovi doigravanja (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2023, 09:48

Košarkaši Denvera protiv Minesote u plej-ofu, poznati svi parovi doigravanja (VIDEO)

Košarkaši Minesote i Majamija zauzeli su poslednja dva mesta u plej-ofu NBA lige. Minesota je pobedila Oklahomu 120:95 i tako obezbedila plej-of seriju protiv Denvera Nikole Jokića, dok je Majami savladao Čikago 102:91 i u prvom kolu doigravanja će na megdan favorizovanom Milvokiju.

Minesotu je ka ubedljivoj pobedi i doigravanju predvodio Karl Entoni Tauns sa 28 poena, 11 skokova i tri asistencije, dok je povratnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle suspenzije Rudi Gober takođe ostvario dabl-dabl sa 21 poenom i 10 skokova.

Doprinos je dao i Entoni Edvards sa 19 poena, 10 skokova i šest asistencija, a dvocifreni su bili još Konli sa 14, odnosno Aleksander-Voker i Anderson sa po 12 i 11 poena.

Kod Oklahome je najefikasniji bio Šaj Gildžis-Aleksander sa 22 poena, ali uz očajan procenat šuta iz igre (5 od 19). Lugenc Dort i Džejlen Vilijams su dodali po 17 poena.



Izvor: The Asylum (YouTube)

Majami je u duelu protiv Čikaga predvodio raspoloženi duo Batler-Strus sa po 31 poenom. Pored njih dvocifren je bio samo još Tajler Hiro sa 12 poena.

U timu Čikaga se istakao Demar Derozan sa 26 poena i devet asistencija. Crnogorski centar Nikola Vučević je meč završio sa 12 poena i devet skokova.

Parovi plej-ofa:

ISTOK

Milvoki - Majami

Filadelfija - Bruklin

Boston - Atlanta

Njujork Niks - Klivlend

ZAPAD

Denver - Minesota

Finiks - Los Anđeles Klipers

Sakramento - Golden Stejt

Memfis - Los Anđeles Lejkers

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.