Komemoracija Dejanu Milojeviću u subotu

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 13:51

Komemoracija Dejanu Milojeviću u subotu

Komemoracija povodom smrti Dejana Milojevića biće održana u subotu od 12.00 časova u Skupštini grada Beograda.

Dejan Milojević će biti sahranjen u ponedeljak 12. februara 2024. godine u 13.30 časova na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Opelo počinje u 13.00 časova u crkvi na Novom bežanijskom groblju.

Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara uoči NBA utakmice izmedju Jute i Golden Stejta, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je radio kao član stručnog štaba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komemoracija Dejanu Milojeviću u subotu u Skupštini grada Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2024

Komemoracija povodom smrti Dejana Milojevića, nekadašnjeg srpskog košarkaša i trenera, biće održana u subotu u Skupštini grada Beograda, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije (KSS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Danas kolaps u Beogradu FOTO

Izvor: B92, 07.Feb.2024

Beograd -- U Beogradu je danas bio kolaps u saobraćaju. Kako saznajemo, najkritičnije je bilo na auto-putu...Na auto-putu u smeru od aerodroma ka centru grada formirane su kilometarske kolone i vozila jedva da se kreću...Gužve su primetne i na Brankovom mostu, u smeru ka centru, ali je tamo situacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.