Kokoškov za B92: Znam put do vrha

Izvor: B92, 26.Sep.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov za B92: Znam put do vrha

Potencijalni kandidat za upražnjeno mesto selektora reprezentacije Srbije Igor Kokoškov izjavio je za B92 da sigurno ne bi odbio mesto selektora.

Kokoškov je započeo karijeru u staroj Jugoslaviji, a već više od decenije vrlo uspešno radi u NBA ligi. Osim toga, od 2008. godine je selektor Gruzije, a bio je i pomoćnik Željku Obradoviću u nacionalnom timu Srbije.

Između ostalog, u intervjuu za B92 Kokoškov otkriva, pored činjenice da bi mu bila apsolutna čast >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da predvodi nacionalni tim, nešto i o njegovoj trenerskoj filozofiji, načinu rada u SAD i Evropi, o tome šta je potrebno da bi se srpska košarka vratila u svetski vrh...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kokoškov za B92: Znam put do vrha

Izvor: B92, 26.Sep.2013

Potencijalni kandidat za upražnjeno mesto selektora reprezentacije Srbije Igor Kokoškov izjavio je za B92 da sigurno ne bi odbio mesto selektora...Kokoškov je započeo karijeru u staroj Jugoslaviji, a već više od decenije vrlo uspešno radi u NBA ligi. Osim toga, od 2008. godine je selektor Gruzije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.