Kokoškov u novom NBA klubu?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov u novom NBA klubu?

Igor Kokoškov je prošlog leta postao prvi trener rođen van američkog kontinenta koji je postao glavni trener neke NBA franšize, a zanimljivo da je prethodno upravo on bio prvi evropski stručnjak koji angažovan na poziciju asistenta.

Kokoškov je dobio posao u Arizoni gde je trenirao Finiks Sanse, ali je posle jedne sezone otpušten od strane Sansa, potez koji je košarkašku javnost potpuno zbunio, pa su mnogi pitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da vlasnik Robert Sarver uopšte zna u kom smeru ide njegova franšiza.

U međuvremenu, ekipa Memfis Grizlisa počela je potragu za novim šefom stručnog štaba i kako je preneo novinar "ESPN" Tim Bontemps, Grizlisi razmatraju Igora Kokoškova za tu poziciju i sa njim su već obavili prve razgovore.

Memfis Grizlisi imaju prilično interesantan roster i uz to imaju i drugog pika na ovogodišnjem draftu i prema prvim procenama pokupiće Dža Morenta sa tog mesta, pošto su najavili da je on njihova najveća želja.

Sa prošlog drafta su dobili Džerena Džeksona krilnog igrača koji je bio i nekadašnji student univerziteta Mičigen, a u ovom veku su Grizlisi najpoznatiji po onoj čuvenoj "Grit end grajnd" generaciji iz koje je u sastavu ostao još samo plejmejker Majkl Konli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.