Ko sledeći iz Mege ide u NBA ligu? Stvari dobro stoje!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko sledeći iz Mege ide u NBA ligu? ''Stvari dobro stoje!''

Hoće li njegova odlična sezona biti krunisana na leto?

Ekipa Mega Bemaksa nije ove sezone ostvarila rezultate na nivou prethodnih, ali jedan njen igrač ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

Pogađate, u pitanju je crnogorski reprezentativac, 20-godišnji Marko Simonović, 210 centimetara visoki centar Mege.

Na ukupno 19 odigranih utakmica ove sezone u ABA ligi ostvario je prosečni učinak od 16.5 poena, osam skokova, 1.3 asistencije, uz indeks >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << korisnosti 18.5.

Ovih dana je sa reprezentacijom Crne Gore, koju na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo očekuje meč sa Velikom Britanijom, u petak od 19 časova, a u iščekivanju tog meča, sa novinarima je, između ostalog, govorio i o potencijalnom učešću na NBA draftu tokom leta.

"Za sada gledam da završim sezonu sa Megom, da ostanemo u ligi. To je najvažnije. O draftu, kada dođe vreme, ali kako sezona odmiče stvari dobro stoje, tako da se nadam da bi to moglo da se dogodi ovog leta.

Prava stvar je bila dolazak u Megu. Dobio sam veliku minutažu, iskoristio sam je, napredujem uz Milojevića, trudim se da budem bolji svaki dan",
istakao je Simonović, a prenose ''Vijesti''.

Nikola Jokić je najbolji primer kako se iz Mege stiže do velikih visina u NBA ligi, videćemo vrlo brzo može li i Simonović sličnim putem.

-
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marko Simonović uskoro u NBA ligi?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 13:09

Sjajni centar beleži odlične partije u ABA ligi...Mega Bemaks bi ove godine mogla da "lansira" još jednog košarkaša u NBA ligu...Prema pisanju crnogorskih medija, postoji mogućnost da 20-godišnji Marko Simonović obuče dres nekog od klubova NBA lige...Centar ove sezone igra sjajno u ABA ligi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.