Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020, 09:13

Ko napusti karantin - 1 % od plate

NBA timovi neće više dozvoliti svojevoljno napuštanje mehura na Floridi. Još dva pozitivna

Krajem meseca u izolovanopj oblasti u blizini Orlanda startuje nastavak NBA sezone kakva do sada nije viđena. Od ukupno 30 timova, 22 će se takmičiti u poslednjih osam kola regularnog dela šampionata počev od 30. jula, da bi posle krenuo plej-of, to jest borba za titulu.

Iako su ekipe već 10-ak dana u mehuru, već su počeli da se javljaju problemi sa disciplinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << to jest poštovanjem karantina. Iako je razumno ponašanje krucijalno u vremenu kriza, uvek ima nekog ko misli da je mnogo pametan i tako ugrozi ceo projekat. To se pre dan dogodilo sa Rišonom Holmsom, centrom Sakramento Kingsa koji je svojevoljno na nekoliko sati napustio mehur.

Apsolutno nerazumno s obzirom da je svaki igrač imao pravo da bez ikakvih posledica odustane od putovanja u Orlando i učešću u nastavku sezone, To su ipak mladi ljudi, te su ovakve situacije mogle da se predvide. Međutim, od sada toga teško da će biti jer je NBA odlučila drakonski da kazni svakog ko ponovi Holmsonu grešku kada krene liga. Kazna za svojevoljno, a nedozvoljeno napuštanje karantina je jedan posto godišnje zarade. Za naše uslove takva kazna je smešna, ali pošto se u NBA zarađuju milioni...

Tako bi centar Kraljeva u slučaju novog izlaska ostao bez 50.000 dolara pošto mu je godišnja plata oko pet miliona. Hipotetički, mada je praktično nemoguće poznajući njegovu dusciplinovanost, ali ako bi to uradio Lebron Džejms ostao bi kratak za nešto manje 400.00 dolara.

Objavljeno je inače da su nakon Rasela Vestbruka još dva igrača u Orlandu testirana pozitivno na virus korona, ali nisu navedena imena. Sveukupno ih je do sada 19 kontaminiranih od 322 testirana asa.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ko napusti karantin - 1% od plate

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020

NBA timovi neće više dozvoliti svojevoljno napuštanje mehura na Floridi. Još dva pozitivna..Krajem meseca u izolovanoj oblasti u blizini Orlanda startuje nastavak NBA sezone kakva do sada nije viđena. Od ukupno 30 timova, 22 će se takmičiti u poslednjih osam kola regularnog dela šampionata počev...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.