Klipersi poveli protiv branioca titule

Izvor: Beta, 20.Apr.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klipersi poveli protiv branioca titule

BEOGRAD, 20. aprila 2015. (Beta) - Košarakši Los Andjeles Klipersa poveli su na početku ple-ofa NBA lige protiv šampiona San Antonija, pobedivši ih prošle noći na svom terenu sa 107:92.

Klipersi su susret prelomili u drugom poluvremenu predvodjeni Krisom Polom koji je postigao 32 poena, i Blejkom Grifinom koji je utakmicu završio sa 26 poena i 12 skokova. Najefikasniji u poraženom timu bio je Kavi Leonard sa 18 poena.

San Antonio je do ove utakmice imao 11. uzastopnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << pobeda na startu prethodnih plej-of serija.

Naredna utakmica igraće se u noći izmedju srede i četvrtka.

Sigurnu pobedu u prvom susretu plej-ofa potigao je i Memfis, koji je na svom terenu savladao Portland sa 100:86.

Rezervista Beno Udrih postigao je 20 poena, uz po sedam skokova i asistencija za Memfis, a sledili su Majk Konli i Zek Rendolf sa po 16 poena.

Sigurne su bile i ekipe Klivlenda i Atlante, koje su takodje iskoristile prednost domaćeg terena i pobedom počele plej-of seriju.

Klivlend je sa 113:100 savladao Boston, dok je Atlanta sa 99:92 bila bolja od Bruklina.

Kajri Irving i Lebron Džejms predvodili su Klivlend sa 30, odnosno 20 poena, dok je Kevin Lav dodao 19. U timu Bostona istakao se Isah Tomas sa 22.

Atlanta je gotovo celu utakmicu imala prednost nad Bruklinom, a najefikasniji je na kraju bio Kajl Korver sa 26 poena.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.