Klinac koji je ukrao  NBA šou i dobio milion pregleda na Youtube (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 25.Nov.2013, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinac koji je ukrao NBA šou i dobio milion pregleda na Youtube (VIDEO)

Na utakmici zmeđu New York Knicksa i Detroit Pistonsa bilo je napeto, ali ne samo na terenu već i na tribinama. Naime, u trenutku kada je došao red na "Dance Cam" (publika mora da zapleše kada ih kamera snima), jedan dečak je odlučio da ukrade show svojim simpatičnim plesnim pokretima. Međutim, uskoro je ušao u plesni okršaj sa službenikom stadiona koji posetioce uvodi na njihova mesta, a kamere su sve zabeležile pa je video postao pravi hit na YouTubeu gde je za samo dva dana skupio preko tri miliona pregleda i proširio se interneto.

Pogledaj vesti o: NBA,   Jutjub

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT NA JUTJUBU: Dečak oduševio plesom i skupio milione pregleda!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013

Bucmasti dečak je ušao u plesni okršaj sa službenikom stadiona koji posetioce uvodi na njihova mesta, a kamere su sve zabeležile pa je video postao pravi hit na Jutjubu..Na utakmici između Njujork Niksa i Detroit pistonsa a bilo je napeto, ali ne samo na terenu već i na tribinama...Naime, u trenutku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.