Kevin Panter je najbolji igrač na svetu koji nije u NBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 13:54

"Kevin Panter je najbolji igrač na svetu koji nije u NBA"

Stižu pohvale.

Kapiten Partizana Kevin Panter i pored ogromnog košarkaškog talenta poznat je kao veliki radnik o čemu je vrlo često govorio i njegov trener Željko Obradović, a poslednji u nizu koji je pohvalio američkog beka jeste pomoćni trener Filadelfija Seventiksersa Riko Hajns. 

Panter je trenutno u Americi gde se priprema za novu sezonu, a Hajns je na svom Instagram profilu podelio snimak koševa Kevina sa jedne trening utakmice uz opis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Panter je najbolji košarkaš na svetu koji nije u NBA. Mnogo sam ponosan na njega - napisao je Hajns.

A post shared by Darico "Rico" Hines (@ricohinesbball)

Amerikanac sa srpskim pasošem je ovog leta produžio ugovor sa Partizanom i biće glavna udarna igla čete Željka Obradovića. On je prošle sezone u Evroligi prosečno postizao 14.3 poena uz po 1.8 skok i asistenciju i 0.8 ukradenih lopti.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikoleta Lozanova, bivša devojka Valerija Božinova
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.