Kevin Durent prelazi iz Bruklina u Finiks

Izvor: Beta, 09.Feb.2023, 11:37

Kevin Durent prelazi iz Bruklina u Finiks

Košarkaš Bruklina Kevin Durent preći će u Finiks, posle dogovora koji su noćas postigla dva kluba iz NBA lige.U sklopu trejda Finiks će u Bruklin poslati Kema Džonsona, Majkla Bridžisa, Džea Kraudera i četiri izbora prve runde na draftu, ali i dodatne kompenzacije na predstojećim draftovima. U pitanju su ovogodišnji draft, kao i draftovi 2023, 2025, 2027, 2028. i 2029. godine.Američki mediji preneli su da će Finiks u sklopu dogovora dobiti i Ti Džej Vorena.Durent će tako biti još jedna ol-star zvezda Finiksa, uz Devina Bukera, Krisa Pola i centra Deandrea Ejtona.On je želeo da pređe u Finiks, nakon što je klub kupio milijarder Met Išbija.Durent (34) i dalje igra dobro i ove sezone u proseku postiže gotovo 30 poena po utakmici.Bruklin je početkom sedmice ostao i bez Kajrija Irvinga, koji je trejdovan u Dalas.
Pogledaj vesti o: NBA,   Dzej

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vestbruk iz Lejkersa prelazi u Jutu

Izvor: Beta, 09.Feb.2023

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Rasel Vestbruk preći će u Jutu, u sklopu dogovora koji su tri NBA kluba postigla o razmeni osmorice igrača.Lejkersi su trejdovali Vestbruka i dovode iz Minesote Danđela Rasela, a od Jute će dobiti Malika Bizlija i Džareda Vanderbilta.Osim Vestbruka, iz Los Anđelesa...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.