Ker nije zabrinut zbog serije poraza: Nismo obeshrabreni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ker nije zabrinut zbog serije poraza: Nismo obeshrabreni

Prvi kvartal nove NBA sezone doneo je brojna iznenađenja, a najveće su naravno loši rezultati aktuelnih šampiona Golden Stejt Voriorsa.

Bez obzira što već nekoliko nedelja nema Stefa Karija, česti porazi tima koji u svom sastavu ima Kevina Durenta, Kleja Tompsona i Drejmonda Grina ne mogu da se prepišu samo izostanku prve zvezde ove ekipe.

Međutim, iako su Voriorsi izgubili poslednje četiri utakmice, te šest od poslednjih osam, pa su sa vrha Zapada pali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na peto mesto sa skorom 12-7, trener Stiv Ker nije zabrinut.

"Momci nisu obeshrabreni. Znaju, posebno momci koji su dugo u ligi, šta treba da rade. Nismo ovo često imali prethodnih godina, možda jednom ili dva puta, ali i to je deo ove lige. Dobijaš udarce, gubiš utakmice. Samo moraš da nastaviš da se boriš i stvari će se preokrenuti", rekao je Ker.

Voriorsi u subotu ujutru dočekuju jedan od najboljih timova konferencije Portland Trejlblejzerse, a potom im u goste stižu Sakramento Kingsi i Orlando Medžik, pre turneje po istoku početkom decembra i duela sa Torontom, Detroitom, Atlantom, Klivlendom i Milvokijem.
Pogledaj vesti o: NBA,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.