Kazins prelazi u Golden Stejt

Izvor: Beta, 03.Jul.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazins prelazi u Golden Stejt

Dosadašnji košarkaš Nju Orleansa Demarkus Kazins potpisaće ugovor sa šampionom NBA lige Golden Stejtom.Kazins je pristao da potpiše jednogodišnji ugovor sa dvostrukim uzastopnim šampionom lige vredan 5,3 miliona dolara. On je prošle sezone za Nju Orleans u proseku postizao 25,2 poena po utakmici.Kazins je u januaru pokidao Ahilovu tetivu i još se oporavlja od povrede.Tokom karijere prosečno je postizao 21,5 poen uz 11 skokova.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bugi je odbio četiri puta veću platu u Nju Orleansu

Izvor: N1 televizija, 04.Jul.2018, 07:16

Demarkus Kazins je kako pišu američki mediji imao u Nju Orleansu na stolu ponudu da potpiše sa Pelikansima dvogodišnji ugovor vredan 40 miliona dolara. Takođe se piše i da su Los Anđeles Lejkersi odbili da potpišu ovog igrača...Ponuda o kojoj je pisao Njujork tajms je stigla na Kazinsovu adresu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.