Kazins menja Brajanta na ol-staru

Izvor: Sportal.rs, 30.Jan.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazins menja Brajanta na "ol-staru"

Centar Sakramenta Demarkus Kazins biće prvi igrač Kingsa posle ravno deset godina koji će zaigrati na tradicionalnoj "ol-star" utakmici.

On će zameniti zvezdu Lejkersa Kobija Brajanta, koji je morao da odustane zbog operacije ramena, potvrdio je komesar NBA lige Dejvid Silver.

To će Kazinsu biti prvo pojavljivanje u karijeri na susretu "svih zvezda" najjače lige na svetu, koje će se od 13. do 15. februara održati u Njujorku.

Centar ekipe iz prestonice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Kalifornije je ove sezone peti strelac lige sa 23,8 poena u proseku po meču i treći je skakač lige sa 12,3 uhvaćenih lopti.

(Foto: Beta/AP/The Canadian Press, Nathan Denette)
Pogledaj vesti o: NBA,   Nju Jork

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kazins umesto Kobija, Lilard ljut

Izvor: B92, 31.Jan.2015, 00:40

NBA liga odlučila je da centar Sakramento Kingsa DeMarkus Kazins zameni povređenog Kobija Brajanta u timu Zapada na Ol-staru sledećeg meseca...Biće to prvi Ol-star nastup za trenutno petog strelca lige (23,8 poena po meču) i trećeg skakača (12,3)...Kazins nije automatski postao starter Zapada,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.